Despre Noi

Compania de proiectări “Apcan Proiect” S.R.L. este o companie cu capital integral moldovenesc, înființată în anul 2011 pentru a oferi servicii calitative de consultanță, proiectare și inginerie.

Principalul obiectiv al companiei “Apcan Proiect” S.R.L. este satisfacția clienților, astfel încât să fie recunoscut drept cel mai bun furnizor autohton de soluții tehnice în domeniu.

„Apcan Proiect” S.R.L. beneficiază de aportul unor colaboratori ce au un grad ridicat de profesionalism, care sunt capabili să ofere servicii de calitate, la nivelul celor cerute de legislația și normativele Republicii Moldova cât și a Uniunii Europene în domeniul de proiectare, asistență tehnică, supervizare și consultanță.

Colaboratorii companiei dispun de un bagaj vast de cunoștințe, având fiecare câțiva ani de experiență în domeniu. Toți au studii superioare, unii chiar masterat sau doctorat și experiență în domeniu, întreprinderea dispunând astfel de forță de muncă calificată, capabilă să acopere și să realizeze la un nivel înalt și calitativ totalitatea activităților companiei.

“Apcan Proiect” S.R.L. lucrează direct cu toți clienții, asigurând prin profesionalismul personalului o îmbunătățire continuă și un nivel ridicat în satisfacerea nevoilor clienților, adăugând valoare maximă tuturor proiectelor.

O reușită importantă a companiei este realizarea unor proiecte finanțate prin diferite programe europene și internaționale cum ar fi GIZ, PNUD, BERD, Banca Mondială, etc.

Domeniile de activitate ale companiei sunt:

  • proiectarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare;
  • proiectarea construcțiilor hidrotehnice și pentru îmbunătățiri funciare;
  • managementul deșeurilor solide;
  • proiectarea sistemelor de iluminat stradal;
  • elaborarea studiilor de fezabilitate;
  • evaluarea impactului asupra mediului;
  • elaborarea devizelor de cheltuieli.