Alimentare cu apă si canalizare

Alimentarea cu apă a satului Hitrești, comuna Sărata Veche, raionul Fălești
Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă în localitatea Edineț

Reabilitarea și extinderea sistemului de aprovizionare cu apă în localitatea Fălești
Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în localitatea Ungheni Reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare în localitatea Călărași Sistemul de alimentare cu apă a satului Horodiște, raionul Dondușeni
Colectorul de canalizare sub presiune a stației de pompare și a rețelei de canalizare din sat. Trușeni Stația de pompare deasupra sondei arteziene din satul Braniște, raionul Rîșcani Construcția turnului de acumulare a apei și a rețelelor de apeduct în s. Cașunca, r-l Florești
Rețele exterioare de alimentare cu apă în satul Lucăceni, comuna Horești, raionul Fălești Construcția stației de epurare
în satul Pîrlița, raionul Fălești.
Îmbunătățirea stratului filtrant la treapta II a stației de epurare comuna Seliște, raionul Orhei.
Extinderea rețelei de alimentare cu apă a satului Slobozia, raionul Ștefan Vodă. Sistemul de alimentare cu apă a satului Hîjdieni, comuna Berezlogi, raionul Orhei Reconstruirea complexului de epurare a apelor reziduale mun. Chişinău, Ciocana, str. Lunca Bîcului, nr. 24
Modernizarea bazinului centrului sportiv Dinamo din orașul Chișinău, str. Gheorghe Asachi, nr. 23 Construcția sistemului de alimentare cu apă a satului Boroșenii Noi, raionul Rîșcani (etapa II) Construcția sistemului de aprovizionare cu apă potabilă din satul Fîrlădenii Noi , raionul Căușeni
Construcția rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în satul Pelinia, raionul Drochia. Canalizarea și stația de epurare din satul Cotovscoe, raionul Comrat. Construirea sistemului de alimentare cu apă a satului Frăsinești, comuna Măcărești, raionul Ungheni.
Canalizarea unui sector a satului Chirsova, raionul Comrat. Construcția buvet pentru alimentarea cu apă potabilă a locuitorilor din satul Salcia, raionul Taraclia. Alimentarea cu apă a satului Horești, raionul Fălești.
Construcția rețelei de canalizare a satului Sagaidac, raionul Cimișlia (etapa II). Alimentarea cu apă a satului Rediul Mare, comuna Grinăuți Moldova, raionul Ocnița, Rețele de alimentare cu apă a satului Tomeștii Noi, comuna Balatina, raionul Glodeni.
Alimentarea cu apă a satului Isacova, raionul Orhei . Alimentarea cu apă a satului Sărata Nouă, comuna Sărata Veche, raionul Fălești. Canalizarea satului Făleştii Noi, raionul Făleşti.
Stația de epurare a levigatului din satul Crețoaia, comuna Țînțăreni, raionul Anenii Noi. Construcția sistemului de alimentare cu apă și a turnului de apă în satul Hîrbovăț, raionul Anenii Noi. Alimentarea cu apă a sectorului Vălicica Veche din comuna Trușeni, municipiul Chișinău.
Extinderea rețelei de alimentare cu apă din satul Izvoare, raionul Făleşti. Lot 2. Etapa III. Rețele de canalizare și stația de epurare din satul Sinești, raionul Ungheni. Alimentarea cu apă a satului Mălăiești, raionul Orhei. 
Construcția unei fântâni arteziene și a unui turn de apă potabilă din satul Cuizăuca, raionul Rezina. Sondă arteziană în satul Frumoasa, raionul Călăraşi. Alimentarea cu apă a satului Balanul Nou, raionul Rîșcani.
Canalizarea satului Băxani, raionul Soroca. Proiectarea rețelei de apă pentru satul Băxani, raionul Soroca. Alimentarea cu apă a satului Dubovca, raionul Hînceşti.

Reconstrucția fântânei arteziene și a sistemului de aprovizionare cu apă din s. Sărata Veche, raionul Făleşti.
Canalizarea edificiilor publice din satul Bocani, raionul Făleşti. Canalizarea satului Brătianovca, comuna Sărata Galbenă, raionul Hîncești.
Alimentarea cu apă a unui sector din comuna Trușeni, municipiul Chișinău. Turn de apă în satul Băxani, raionul Soroca. Alimentarea cu apă a satului Ușurei, comuna Răcăria, raionul Rîșcani.
Alimentarea cu apă a satului Cașunca, raionul Florești. Alimentarea cu apă și canalizarea satului Cuizăuca, raionul Rezina.